Friday, February 18, 2011

Terkejut di Tengah Malam!!!!!!


   mEsti korg tekejot kenape aku Masok kaN GMBA dye nie..an?huhu,,,
korang agak2kenpe???TEKA LA!!!!heheh...takde la...aku just tekejut...semalam or malam tadi....huhuu...agak tekejut gak la aku...:)mane tak nye...malam  td,aku pye syok Mimpi kne dokong dgn mizie...(larat ker?)ehehe...
sedap pnye mimpi..ttbe enset aku berbunyi ayam berkokok(ringtone) yang aku bt...:)
   mle2 aku mlas nak agkt sebab tgh mamai lagi...aku bia la...last2aku anta la mesej..aku tye ape tah...dah lpe... pastusye col la...upenye tanye pasal b.band...ROSAK KATENYE....
___________________________________________________________
 sEMbang pye sembang,nyaris la aku ni tak tertido...ehehe....tgu lak mesej dye dekat stegah jam..then pas dye mesej,aku pon tido la...hehehehe....tpi tak dapt mimpi tadi...(hampeh).....EHEHEH....zzzzzzzzzz.....:)

Bodoooo Kaw Taa Bertempat la MINAH!!!

   Geramnye akuuuu!!!!!!!! ade sorang minah lahabau ni!! aku just tag la gamba dye kat pic aku ngn mizi..tetibew jerk y dye nak perli2 aku!!
     mle2,komen ok la..tbe2 jer nak kate mizie ni masih contact dgn dye la,still takleh lpe dye la!!bodooo kaw!!! ta payah la nak temberang aku...bodooo !! igt aku ta knl ker laki aku?  aku pe lagi,mang jadi stok kene bahan la aku ngn membe2 aku..
_______________________________________________ 
then nak dijadikan cerita..ckgu kawan mizie terbaca ape y aku post kat FB..ape lagi...amg aku gadoo giler ngn mizie sampai aku nanges:(
last2,mizie pujuk aku,tpup kan aku sengget...ekekek:)
       berbalik dng cite td...akhirnye,aku bLOCK MINAH SAKAI tu...puas la pulak aty aku..ekeke....PARASIT macam gini la yang aku ptt buang dri idop aku!!sebab akudah bahagia dengan hidop aku sekarang:) 
                 Kalo ko bace blog aku skg n kotau aku mksodkan diri kaw,dgr sini ek.. JANGAN LA NAK BODOHKAN DIRI KAW...!! TAK PAYAH NAK PERASAAN sgt key??aku lansong tak tergugat pon dgn kaw....syyyhhhh dari idop aku!!!!


DID YOU GET IT ???????:)


  

Wednesday, February 9, 2011

DEtik-Detik Pemergian sidia:(

Hrmmm..SEtiap ari y berlalu,aku hitung dengan penuh sabar..
DIE dah nak bertolak ke SMK BESAUT ... DALAM HATI...MACAM2 YANG AKU pikir...mungkin ker dye akan lupekan aku kat sini???hrmmm...kalo dye lupe kat aku camne??
sane byk awek yang lawa2...ramai yang cakap...
bukan aku tak pecaye kat dye... tapi...lepas ape y penah terjadi,susa la aku nak pecaye...:( mcm2 yang aku dan family aku ni nasihat kat dye...pesan kat die,,..tak tau la dye nak ikot ker tak..kan???hmmm...well....ape bleh buat...lepaskan jerla dye g sane...utk mase depan kami bedua jugak...
________________________________________________________________________________
____
                 Mase y ditunggu pun dah tiba..    
tapi siyez doe..malm tu memang aku tak tido...macam2 lak yang pikir...pagi tu aku dah bgun awal dah...dye pon....awal2 aku dh siap lawa2...:(nak ikot dye....ikot dye g hantr barang la maksud aku...bukan ikot g mgjar...
tapi nak tau tak scene yang paling bes?camni...aku pas anta kotak kat atas...aku turun la dgn mizie...pastu..ade sorg ni...ckgu kot...aku g la salam die...then dye tye....wat apa...mizie cakapla anta brg..aku pon g salam die..then die cakap kat aku "bile nK STat mengajar ni???"....
What?????aku???megajar???praktikal???hahahaha...sabar jela...huhu....at the moment aku asek syum jer sepanjang perjalanan baliktu...dalam mase y same sdeh lagak...huhuhu:( dan petang tu..dalam pukul 2,die brtolak la kesane...ade ke patut time  aku mintak duet blnje,dye bg rm2!!!hahaha...pastu baru la die bagi duet rm30..TAPI...SKG NI DUET TU DAH ABEH...NI CDG NAK MINTAK LAGI NI...EKEKEKE....WALAUPON KAMI JAUH...TPI CINTA KAMI MASIH KUAT.....:):):)
jauh bukan penghalang...

be like this for ever:)....