Saturday, December 11, 2010

SI DIA BERtOLAK KER TERENGGANU:(

SDEY GILER OUH!!mizie akhirnyer selamat blek ke ganu:( sdey aa...tade kawan nak pgil cirit lagi!!aaarrrhhh!!!
 tahun depan dye nak prkatikal dah...tgl aku lagi 4 bulan....ni dyer tgl ak sebulan jer....t bln satu dye dtg,dapat ptptn,per lagi...tmn dye g shoping aa...shoping brg na prktikal...sambil tuh,shpg utk aku skali...tak kejam kan?/:)
    hmmm....rindu giler kat abg...hmm....abg blom sampai ganu lagi,tpi sayang da rindu..:( macm la ta base an??
k laa....<3<3<3 love u!!!!!

Wednesday, December 8, 2010

tibe hari y dinantikan



                                     salam semua....harini rabu,tibe haRI yang sgt mendebarkan...:(
                                ujian darah tunang aku...akhirnya,keputusan positif!!!:) hepy ouh...
                                 m                     ..then dye dpt gaji lak tuh:)





                                                   hehehehe.....per lagi....kfc????leh???:)

Sunday, December 5, 2010

UlAnGtAhUn Y KE 2ThN 4bULAn:)


                          DAh nak ulangtahun ni...huhuu...aper pun ta bli lagi...(perlu ker??)
                  dalam satu hubungan bkn hadiah or aper2 y berkenaan dgn money tu y penting
                     tapi  kejujuran,saling memahami n keikhlasan y paling penting....kadaNG2 mamang aa kami gadoh...sampai da nak putus...arrgghhh!..
                satu kesengsaraan la jugak....dalam hati kadang2 benci...tapi....
              kne ar blaja bersabar....kdg2 aku kesian tgk gul laen...y kcewa...nak wat camne....dah tade jodoh ann..???
                    Sabar jela k...aku doakan hubungan korang semua baek2 jer....k???doakan aku jugak:)
                satu ker y sayang na abg tau...syg cintakan abg seadanya...harap abg pon camtu k???mmmuuuaaahhhhh!!!!!!!!

                     Pandangan matamu y bgitu ikhlas....Aq selalu mendoakan y terbaik utk hgn kitter...:)<3
             detik pertemuan kiter y lansung tak aku jangka,akhirnya mengikat satu hbgn y tak mgkn dapat aku lepaskan......SYg cintakan abg.....seperti mana lagu kembali terjalin,begitu juga hubungn kter y pnh putus dan kembali terjalin....akhir kata,love u so muchh!!!!!!!mmmuuuuuuuaaahhhhhhh!!!!!!
            
                                                         -mase kat STADIUM BUKIT JALIL-

                                               -BLue ocean-

Saat y paling aku tak dapat lupakan...

Salam....aq tau...ramai orang y ade pgalman y drg ta dpt na luperkan dalam hidop....aku pon cam tu jgk...
 Mcm2 doe y aku lalui dalam idop aku....pglaman mase sekolah aa...msti korang sume pon cmni kan???  huhuhu.....jadi...mase skola2 dulu,memang aa mase tu kiter ase borg na mampos,tpi after skola ni,mmg knfm kiter akan teringat balek semua tu... tah aa...umo semakin meningkt...tpi,aku still ase aku ni macam budak2 agi..hahaha...
bygkan,nak pakai beg tgn pon malas....bwk beg duit jer....dulu mase skola,kemain nak pakai tu la,ni la,,,hahahaha....
   Aku harap...korang semua y makin meningkat s\dewasa ni,jgn sia2 kan hidop org k......:) 


ni gambar kawan2 aku mase dah abeh spm....time raye:)

                                -iwan,nazmi,ikbar,emy n dzaim-

                                 -ikan kembong n y sebelah lagi aku dah lper aa name dye-

                                                     -nazirah n zafirah:)-



                                         -bes frend aku mase kat skola,hidayah alwai-


                                        - y sebelah tu khairul khafizi,pemain bdminton y agak terkenal la guk kat skola..
                                              tpi poyo n sombong:)-



 
                                        -snap2 amirul...-